Inter är finalklart efter seger i Milano

$10/hr Starting at $25

Inter är i final i italienska cupen.

I Milanoderbyt i semifinalen slog man ut Milan med 3–0.

I det första mötet mellan Inter och Milan i semifinalen i den italienska cupen blev det 0–0. Därför skulle allt avgöras i tisdagkvällens retur på Stadio Giuseppe Meazza.

Och där sköt Lautaro Martinez – i anfallspar med Joaquin Correa – Inter till final.

Duon hade ordnat 2–0 på San Siro redan i första halvlek, och ledningen behöll man genom bland annat flera målvaktsräddningar av Samir Handanovic.

I andra halvlek tappade Inter trycket något och Milan gavs större utrymme att styra.

Men det efterlängtade reduceringsmålet av Ismael Bennacer blev bortdömt för offside och gästerna fick i stället se Inter utöka ledningen genom nyligen inbytte Robin Gosens med sju minuter kvar av ordinarie tid.

Milan saknade Zlatan Ibrahimovic i truppen på grund av fortsatt skada.